Een bedrijfspand schoon achterlaten en voor een lach op de gezichten van de klanten zorgen. Dat is waar Charlotte van der Meer (22) het voor doet. Samen met fijne collega’s.

‘Wat ik heel belangrijk vind in mijn werk is variatie,’ begint Charlotte. ‘En dat heb ik bij Infa-Actief. Ik kom bij veel verschillende bedrijven en overal moet wel iets anders gedaan worden.

Eten in een schone kantine

Wat ik ook leuk vind aan mijn werk, is om alles netjes te maken voor de mensen die er vervolgens moeten werken of eten. Ik ga bijvoorbeeld vaak bij een steenfabriek schoonmaken. Daar ligt veel stof en de mannen die er werken komen met vieze schoenen de ruimtes binnen. Ik vind het dan geweldig om te zien dat de vloer weer helemaal netjes is en dat die mannen vervolgens op het gemakje in een schone kantine kunnen eten.

Voldoening uit werk

Maar het allerleukste vind ik het contact met de klanten en om te zien dat ze tevreden zijn. Als ik klaar ben met mijn werkzaamheden, de deur uitloop en ze ‘Dankjewel!’ naar me hoor roepen, dan denk ik: JA, hier doe ik het voor!

Fijne, betrokken werkgevers

Boudewijn en Wietske, de eigenaren van Infa-Actief, spreek ik regelmatig. Je kan ze altijd bellen, mailen of vragen stellen. Boudewijn komt ook wel eens spontaan binnen op het werk. Dat vind ik leuk en waardeer ik in een werkgever.